Direktlänk till inlägg 1 december 2008

Å vilken underbar dag

Av Emma - 1 december 2008 17:07

Jag har inte gjort något speciellt idag, men har haft lite smått och gott att ta itu med på jobbet. Min tacksamhet ligger i att jag har mått bra idag. Riktigt riktigt bra. Inte bara lite sådär småyr och "jag klarar mig bara jag sitter större delen av min arbetsdag" utan sprittande pigg och energisk. Måtte det hålla i sig! Jag har lovat mig själv att träna om jag kan vara fri från yrsel tre dagar i rad. Då borde det väl inte vara några problem. Jag har fått en herrans massa tips på vad det kan vara jag lider av. Gravid säger de flesta (faktiskt bara kvinnor än så länge...), men det är inte helt fallet. Mamma sa att jag brås på henne och därför skulle hänga över en toalettstol och råspy om jag var med barn. Mamma vet alltid bäst. Hon trodde det var mentalt. Har haft en svår period i långt över ett år och kanske detta är kroppens sätt att reagera ut sig?  I övrigt har jag hört förslag som "brist på järn" och "infektion på balanssinnet inne i örat". Någon som har fler teorier?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se