Direktlänk till inlägg 5 december 2008

PMS-monstret

Av Emma - 5 december 2008 08:02

Jag höll mitt löfte och provade att träna igår för första gången på 10 dagar. Jag stod i 23 minuter på en stepmaskin och brände blott 232 kalorier. Rätt dåligt för rätt mycket slit. Sen körde jag chins, mage och rygg. Ingen yrsel att tala om direkt :). Så nu blir det träning i helgen igen och från och med nästa vecka ska jag köra på som innan. Ja, kanske inte helt som innan, så att balanssinnet går in i väggen igen, men åtminstone fyra träningstillfällen per vecka borde jag få till.


Igår var jag PMS-hungrig. Det är ett galet tillstånd av hetsätande utan att bli mätt. Jag testade med allt: delicatoboll, choklad, pepparkakor, lasange, macka, yoghurt. Jag blev fan inte mätt hur jag än åt. Eller jo. Vid midnatt vaknade jag upp och ville spy. Mådde så jäkla illa, men som tur var kunde jag somna ifrån illamående och vaknade upp till en ny dag med nya möjligheter.


Jag läste Metro i morse och för första gången behövde jag inte krysta för att komma på något halvbra till "bubblan"-tävlingen. Jag kom på något direkt och skickade in mitt förslag. Håll utkik efter mitt namn i morgon :). Eller om det nu är i övermorgon. Det var i alla fall en bild på tre gubbar i otäcka masker med huggtänder. Kommer jag med har jag svart på vitt att jag i någon slags mån har humor!


Många kramar från lilla mig

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se