Direktlänk till inlägg 11 december 2008

Metro har ingen humor, men jag har!

Av Emma - 11 december 2008 13:12

Tur att jag har humor. Synd att Metro inte har det. Mitt förslag till bubblan-tävlingen var fasiken så mycket bättre än den som vann. Nähä, så nu fick jag inte svart på vitt att jag har humor. Fast kanske lite ändå. Hör på detta:


Jag var med i andra deltävlingen på bungy comedy i måndags. Jag bestämde mig för att gå dit 17:00 samma dag. Fram tills dess ville jag skita i det pga dåliga förberedelser och nervositet. Men till slut ställde jag mig i back office och började öva.


När Klas läste upp de tio finalisterna lyssnade jag inte ens efter mitt namn. Jag lyssnade efter Thess namn och hennes hörde jag. Hade jag gått vidare, hade jag tagit en plats för någon som förtjänade den bättre. Ärligt kan jag säga att det fanns tre stycken av totalt arton deltagare som jag inte tyckte var särskilt mycket bättre än jag, men resten rockade verkligen! Grymt hård konkurrens. Jag kom av mig, vilket händer typ aldrig. Jag brukar snarare komma på mer saker att säga när jag väl står på scenen och det är det som kan bli mitt fall en vacker dag. Detta kom väldigt oväntat. Men det var fan inga blinkande lampor som bad mig hålla käften den här gången. Jag avslutade säkert efter mindre än två minuter.


Hur som helst så kom jag inte vidare, men jag fick ett mail av en komiker som ville ha mig till sin klubb och det är VÄLDIGT MYCKET MER VÄRT än att gå vidare till final i bungy comedy. Tadaaaaaaaaa! Storyn slutar lyckligt!


Nu måste jag jobba. Mycket att göra.Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se