Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Nyshoppad

Av Emma - 29 december 2008 11:00

Nu är jag på jobbet. Känner mig riktigt pigg efter fem dagars ledighet. Julaftonen blev den roligaste på många år. Vi hade vansinnigt trevligt hemma hos syrran. Jag fick nästan allt jag hade på min önskelista, så det har varit rejält high life så fort butikerna öppnade igen på annandagen. Jag har handlat upp alla mina presentkort jag fick. Behövde verkligen nya kläder eftersom mina gamla sitter som hösäckar på mig :). Nytt till nyår, nytt under, nytt till jobbet och en massa hårprodukter. Är riktigt nöjd. Inte minst med att kläderna var i storlek 38. Jag kan inte säga det nog många gånger!  Jag är en 38!!! Och jag har aldrig haft intentionen att bli en 36:a. Så egentligen är jag nere i den storlek jag vill ha, men jag är inte alls nöjd med vikten. Men i fredags drog jag igång och har sedan dess tränat tre gånger. Ikväll ska bli den fjärde gången. Ska försöka göra en mindre sträng variant av den diet som skapade yrsel. Givetvis ska jag äta något efter träning. Och i synnerhet efter Kettlebells som jag ska träna ikväll. Lite protein kanske?


Jag började läsa Snabba Cash häromdagen. Verkar rätt spännande får jag säga. Man får inblick i lite olika delar av de klassiska Stockholmsgängen.


Puss och kram skumbanan 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se