Direktlänk till inlägg 26 januari 2009

Deppig

Av Emma - 26 januari 2009 10:14

Jag är nedstämd. Har kommit fram till att vädret påverkar mig lite för mycket. Önskar att jag kunde kontrollera mitt eget humör bättre. Jag har sovit bra i natt. Jag har sovit ca 8 timmar. Ändå kan jag inte vara pigg så länge jag måste gå upp halv sex på morgonen och sedan åka den brokiga vägen till jobbet med alla bytena, småpromenaderna, stressen, väntan på bussen och den nattsvarta morgonen. Åh, vad jag längtar tills en dag då solen går upp. Jag tycker inte det är så mycket att begära, men tydligen ska det vara väldigt svårt för SMHI att genomföra.


Måndagar brukar gå fort, så det kommer säkert den här dagen också att göra. Ikväll ska jag träna. Det blev bara två träningstillfällen förra veckan, vilket verkligen är jättedåligt, men jag klarade inte att träna mer än så. Jag vred till ryggen lite galet också när jag envist skulle lyfta en 25 kilos stång 20 gånger i marklyft. Toppensmart! Tur att jag har massage nästa vecka!


Förresten! Hur kunde BlondinBella åka ur Let´s dance? De gjorde ju ett toppenjobb. Jag kan räkna upp fyra stycken som skulle åkt ut före Bella.

1. Kitty - Jag blev jätteglad när jag såg att hon skulle vara med. Jag tänkte att hon nog var jätterolig, men shit vad besviken jag blev. Människan pratar värre än jag (och det vill inte säga lite). Hon kan inte ta kritik utan måste hela tiden förklara sig. Skicka hem henne!!!

2. Karl-Jan - Snälla ni. Det ser mest bara äckligt ut. Gammal farbror (bög eller inte, det passar sig ICKE) och en ung, snärtig flicka fet som en tändsticka.

3. Hasse - Ja, ja, han är säkert bra på det han gör. Stor insats för Sverige och bla bla bla, men han rör sig stelare än ett olycksfall med fullbody gipsinpackning.

4. Elisabeth - Jag gillar hennes personlighet. Jag gillar hennes partner bäst av alla danspartners man kan ha i den här tävlingen. Men hon ser ut som en cylinder. Hon är gammal. Låt gammelfarmor vila!


Jag tycker att Leila och Magnus ska mötas i final och Morgan bli trea!


Jag skickar med en sol och hoppas det ska hjälpa :).


Många kramar från mig

 
 
Ingen bild

Samue

26 januari 2009 13:06

Håller med dej. Det här skitvädret tar nästan livet av en. Förstod nästan att du skulle vara trött idag. I morse när klockan ringde var det som du fick en chock och sprattlade till i hela kroppen. Tyckte jättesynd om dej =/

Du har min support i lets dance. Kitty har ingen vinnarinstinkt. Kan inte ta kritik och ger dåliga ursäkter. Är man med i leken får man leken tåla. Kan förstå att hon normalt gör program för barn och vill att alla ska vara snälla mot varandra men som sagt. Ibland får man bita ihop och bara köra på.

 
Lina M K

Lina M K

26 januari 2009 22:38

Jag kommer den 3mars å du snart är vintern över å solen tittar fram:-)

Kram

http://liteavlinastankar.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

27 januari 2009 19:26

Skickar en stor och varm KRAM till min Sistööör :) Se framåt och tänk på allt fint Du har så kommer det iaf att kännas lite bättre :)

http://johannao.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skapa flashcards