Alla inlägg under maj 2009

Av Emma - 5 maj 2009 15:13

I helgen flyttade vi till Sundbyberg. Jag orkar inte helt berätta om flytten. Flyttar är alltid ett bestyr, ni vet...


Hur som helst fick jag sova en halvtimme längre i morse innan jag skulle till jobbet. Så pass mycket kortare resväg har jag! Fatta vilken skillnad. Plötsligt har jag en extra timme per dag att disponera. Jag måste givetvis lägga upp en tydlig strategi på hur jag ska disponera dessa 60 vunna minuter. Eller så skiter jag i strategin och bara njuter i stället. How about that? Very non-Emma, but very tempting.


Jag har lite sömnsvårigheter om kvällarna sedan vi flyttade. Det är ytterst ovanligt för mig faktiskt. I förra lägenheten kunde jag knappt hålla mig vaken och här dunkar hjärtat hårt om kvällarna. Har fått sömntabletter som har fungerat ganska bra. Höll mig vaken i över två timmar efter att jag tog piller i går kväll, så de är nog inte så starka. Kanske lika bra det!


Åh, bara två timmar kvar av dagen. Jag känner mig märkligt uppåt helt plötsligt! Jag känner mig faktiskt som... som... som mig själv igen. Jag har varit borta länge nu. Hej, mej! Välkommen tillbaka! Jag har varit saknad. Jag vet inte hur många andra som har märkt att jag har varit borta - det är kanske mest jag själv. Jag tycker om att vara sprudlande glad och sprida positivismen som gödsel över en åker omkring mig. Lite motsägelsefull jämförelse kanske. Okej, jag vill sprida glädje som en kaskadkräkning bak en midsommarstång... Nä... Likt mjäll över en kemtvättad kavajaxel. Nä... likt Hugh Hefner sprider sin säd. Okej, blä! Jag vill sprida glädje helt enkelt. Ska det vara så svårt att få fram?


Kram till alla goingar

Ovido - Quiz & Flashcards