Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Bögen har sprungit ut

Av Emma - 15 april 2010 06:02

Jag fick uppleva ett så fantastiskt språkmissförstånd igår att jag inte kan låta bli att berätta om det för folk. Hos oss jobbar det en mycket vänlig och social dansk konsult. Han brukar alltid växla några fraser med mig när han går förbi och i nio fall av tio förstår jag honom. Igår inträffade det tionde fallet. Han var exalterad, dagen till ära för ett stort vårtecken hade inträffat i Danmark dagen innan. "Bögen har sprungit ut!" sa han glatt. Jag tittade lite oförstående på honom. "Redan den 13:e april" fortsatte han. "Det är väldigt tidigt för bögen!" Till slut fick jag bita ihop och låtsas att jag förstod. Sedan frågade jag min danska chef vad detta betydde och tydligen är det bokträdet som har slagit ut i Danmark. Jag blev nästan lite besviken. Jag hade sett framför mig hur varje dansk familj har en liten homosexuell man i ett hörn som lyckligt rusar ut på grönbete varje vår när han anser att vädret är tillräckligt fint.


Mina ögon är helt svullna. Jag tror att jag har somnat med lite sminkrester eller nåt. Det ser inge vidare ut.


Ikväll är det improteater! Yey!!!


Nu är det vår på allvar!Kram hej


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se