Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Däckad av utmattning

Av Emma - 6 maj 2010 06:50

I måndags gick jag över 15 000 steg och både tisdag och onsdag har jag hållit mig över 20 000. Igår kväll däckade jag på soffan av utmattning. När jag vaknade två timmar senare av en puss kändes det inte som att jag hade sovit, utan snarare som att jag hade varit borta och inte helt kommit tillbaka till verkligheten. Före halv tolv hade jag somnat igen. Jag drömde konstiga drömmar, men fick sammanlagt ihop 8 h 45 min sömn. Det är Väl Godkänt betyg tycker jag.


Det är redan torsdag. Det innebär improkurs   ! Kanonkul! Improkurs får fyra av fem toasters.


Nu har det gått två dagar sen löpturen. Vid det här laget borde foten värka utav självaste, men den håller sig lugn än så länge. Jag var lite fräck mot den och körde 20 minuters intervall på löpbandet igår också.


Ha en trevlig dag!

Snart helg!   


 
ANNONS
 
Anders Flodqvist

Anders Flodqvist

6 maj 2010 16:34

Träning är farligt, det här är beviset! Låt det nu bli en läxa.

http://standupwannabe.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se