Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

En vecka i stand upens tecken

Av Emma - 17 maj 2010 06:54

Igår hade jag en deppsöndag. Kände mig nere större delen av dagen och oroade mig för småsaker. Jäkla PMS! Jag tror jag ska rösta emot PMS i valet i höst. Jag kan inte direkt förstå mig på det pucko som röstade fram det från början. Och hur sålde den politikern in idén?


Det kommer att bli en vecka i stand upens tecken. I kväll ska jag titta på Thess när hon kör på Underbara Bar och i morgon ska Thess och jag träffas och titta på stand up på Komikaze. På torsdag kör jag själv på Tiny Comedy. På söndag är det uppvisning i Improvisationsteater med föreställningen Rookie. Det blir pirrigt!


Ha en bra dag!


//Emma
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se