Direktlänk till inlägg 21 maj 2010

Ännu ett par steg utanför trygghetszonen

Av Emma - 21 maj 2010 06:54

Gårdagens gig gick okej, men inte mer. Jag vet vad det berodde på och jag kan lära mig av det till nästa gång. Då är det okej tycker jag. Jag vet att jag blir stressad och orolig över att komma för sent. De stackars 7 minuter jag kom sent utgjorde absolut inget problem för någon annan. Jag hade meddelat att jag skulle bli sen och showen hade inte ens hunnit börja, men inombords känns det aldrig bra. Jag skulle dessutom upp på scen först i andra akten, men jag tycker om att kunna sitta och softa innan och gå igenom materialet ett par sista gånger. Sen gjorde jag ett misstag till. Jag är berättigad något ur baren och eftersom jag var törstig bad jag om en cider. Inte många procent, men jag drack den för fort och blev därför lite matt av den. Därav hade jag ett något försämrat fokus. Men då vet jag det till nästa gång.


På söndag är det dags för nästa stora skutt utanför trygghetszonen: Improvisationsföreställningen Rookie. Hoppas folk fattar att man är ny på detta.


Fredag! Helg! Behöver sova efter det här hårda "turnélivet".


Kram från Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se