Direktlänk till inlägg 22 maj 2010

Lördagstraditionen hålls vid

Av Emma - 22 maj 2010 08:35

Snart dags för lördagstraditionen: promenad med Ronnie. Det är trevligt. Vi har mycket att prata om och jag tänker knappt på att jag helt plötsligt har gått i två timmar och att stegräknaren visar på 10 000 innan klockan ens har blivit lunchtid. Det är en bra start på dagen!


Igår när jag kom hem från jobbet, gick Samuel och jag och lade oss och sov i 1,5 timme. Det var förvirrande när mamma ringde och väckte mig. Jag vet knappt vad jag sa. Jag minns bara att rösten inte höll och att vi valde att ringa tillbaka en annan dag. Stackars mamma. Hon fick inte mycket vettigt ur mig.


I morgon är det dags för improföreställningen Rookie. Jag känner mig verkligen inte kvalificerad för detta. Jag hade behövt många fler kurstillfällen och personlig guidning innan jag hade känt mig redo för detta. Men nu kör vi! Dags att kasta sig gigantiska steg utanför trygghetszonen.


Massa kramar från Emma

 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

29 maj 2010 13:03

Du var så duktig ! Bra gjort, Du kan tryggt slänga Dig ut ur trygghetszonen fler gånger :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se