Direktlänk till inlägg 28 juni 2010

Man mår som sitt senaste gig

Av Emma - 28 juni 2010 06:47

Det var någon smart komikerkollega till mig som sa det en gång: Man mår som sitt senaste gig gick. Och jag levererade inte som jag skulle igår. Jag tror det var vissa omständigheter som gjorde att jag inte var tillräckligt laddad. Exempelvis var det några komiker som hade lämnat återbud; bland annat han som skulle sköta mixerbordet. Så jag fick en snabbkurs av Tomas Bonderud och satt sedan och skötte musiken hela kvällen. Det gjorde nog att jag glömde att ladda i hjärnan. Dessutom hade jag lite helt nytt material, vilket alltid flippar ur min hjärna. Men jag gjorde det! Jag provade. Jag tror inte att det fungerade, men jag vågade åtminstone testa nytt, vilket är en stor skräck för mig annars.När jag gick hem från Big Ben igår, kände jag mig väldigt ledsen och nedstämd. Jag såg ingen i ögonen och tog mig hem så fort som möjligt. Idag känns det bättre. Solen har gått upp över en ny dag med nya möjligheter.


På fredag 2 juli kör jag på Kafé Klavér, Rutger Fuchsgatan. Det är en väldigt mysig teaterlokal. Kom dit kl 19:00. Jag behöver vänner i publiken!


Ta hand om er och skriv gärna en uppeppande kommentar, så att jag laddar rätt tills nästa gång   .


Kram hej
 
ANNONS
 
Anders Flodqvist

Anders Flodqvist

28 juni 2010 10:56

Finns bara en sak att göra: samla ihop erfarenheterna, det där man lär sig av, och glöm resten. Glöm inte att de flesta kvällarna är bra så haka inte upp dig på dem som inte var lika bra. Dessutom säger du det själv, solen skiner idag med. Man överlever så man får inte ta det på för stort allvar. Dessutom måste man ha något att ta revansch för ibland ;)

Vi ses på fredag :)

Kram!

http://standupwannabe.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se