Direktlänk till inlägg 2 juli 2010

2000 m på 10 min

Av Emma - 2 juli 2010 11:17

Äntligen fredag igen. Och vi har en helg med vansinnigt fint väder att se fram emot.   


Det skulle rent av bli tropisk värme natten mellan lördag och söndag hörde jag. Då är jag på fest.    


I morgon kommer den fantastiska Annica och besöker mig över helgen. Det var över två år sedan vi sågs så det ser jag fram emot.


Nu är jag hungrig. Snart lunch! Idag blir det bulgursallad och baguette. Känns som att man kanske borde gå ut och sätta sig och äta.


Igår gav jag mig på att - flera månader för tidigt - klara det mål jag har till sommarens slut: Springa 2 km på 10 min. Det var lättare sagt än gjort. Man måste hålla en fart på i genomsnitt 12 km/h för att detta ska vara möjligt. 12 km/h är ju som att bli jagad! Och jag hade för mycket mat i magen. Jag klarade det, men med säkert minst fem pausar då jag klev åt sidan och flåsade. Det ska även tilläggas att jag som uppvärmning redan hade joggat/promenerat 2 km och att luften i lokalen var förbrukad. Så förutsättningarna ska bli bättre till nästa gång.


Ha en strålande helg


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se