Direktlänk till inlägg 27 juli 2010

Fyra veckor kvar

Av Emma - 27 juli 2010 06:52

I morgon är det fyra veckor tills planet lyfter och tar med oss till Thailand. Allt jag gör från och med i söndags, gör jag som förberedelse inför resan. Jag har skrivit matschema fram till avresedatum, som borde pressa ner mig något i vikt. Går jag inte ner något i vikt av detta, är min kropp extremt glömsk. Då minns den INGENTING av hur jag åt tidigare. Jämför själv:


Frukost: 2 knäckemackor med ost och smör, mezeyoghurt med branflakes eller linfrön och ett glas lättdryck

Lunch: Exempelvis en stor portion stuvade makaroner, soyakorv och ketchup eller potatismos med vegobullar.

Efter lunch: Glass eller en muffins

Eftermiddag: Frukt

Kväll: Hungrig som en vettvilling satte jag i mig lite vad som helst efter jobbet. Inte sällan en upprepning av frukosten.


Nu

Frukost: Mezeyoghurt med linfrön och i vissa fall hackade nötter eller bär

Lunch: Ungsstekta grönsaker eller sallad (ej pasta)

Efter lunch: Thé eller ingenting

Eftermiddag: Banan med keso (på helgen blir det bär med kesella)

Kväll: En avocado med räkor och gräddfil

Senare kväll: En banan och/eller några skivor ost


Det kanske inte är den ultimata kosten (om det nu finns en sådan), men det är en klar förbättring. Jag ska även skriva ett träningsschema som jag ska hålla mig till.


Hittills har jag märkt att jag inte blir så akuthungrig av den här kosten. Igår var jag riktigt hungrig, när jag fick vänta en timme i kö hos passpolisen men jag höll mig tills jag kom hem och fick äta min avocado. Jag satsar mycket på fett vilket gör att jag undviker de värsta blodsockerfallen. Men idag är det dag tre. Dagen då det oftast går åt skogen. Men inte denna gång! Jag vägrar! Allt för Thailand! Upp till kamp!


Ta hand om er nu, så hörs vi nästa gång.//Emma

 
ANNONS
 
malin

malin

27 juli 2010 07:37

Ååh Thailand är ju en drömresa! Hoppas den blir uppfylld nån gång bara ;)

http://malife.bloggplatsen.se

 
malin

malin

27 juli 2010 09:19

Hej Emma ;) Ja jag tror att det fanns forskare innan hönan och ägget. Typ sånna här lite amatöraktiga och sega. Haha. Och röda lampor.. ja inte samma röda lampor som idag, bara helt vanliga lampor som var lite rödaktiga, men blev väldigt varma. Nästan överhettade. Och ja, jag tror att hönorna är ganska sena! :P
Det är vad jag tror i alla fall ;)

Jag hoppas också på thailand. Men får ta det när jag blir vuxen och har råd ;) mamma vill ej åka dit pga alla sjukdomar och tsunami och allt det där... :/.

så där har du mina tankar i en lång härlig kommentarsruta! :D

http://malife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se