Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

The curse of the third day

Av Emma - 28 juli 2010 06:51

Det är onsdag och vid lunchtid idag vänder veckan. Då går det mot helg. Jag har inga stora planer de närmaste veckorna. Jobba, träna, städa och fira min mor som fyller 60 år i år. Men det är först helgen innan jag åker till Thailand. Jag tror att jag har blivit lite besatt av Thailand. Igår var jag inne på Fritidsresors hemsida och kikade igenom hela 1568 bilder som gäster har tagit i Thailand. Det känns som att jag har varit där redan.


Igår var det tredje dagen på min diet. Det är den svåraste dagen, men jag är ändå rätt nöjd med hur jag hanterade den. Jag åt en nut bar, som inte stod med i mitt matschema. Det var 208 onödiga kalorier, som jag tydligen kände att jag behövde just då. Men jag fick mitt straff. Jag gick till gymmet, ställde mig på löpbandet och brände bort dubbla mängden, alltså 416 kcal. Luftkonditioneringen i lokalen kändes allt annat än tillfredsställande, så svetten rann över hela kroppen och kläderna klibbade fast. Men jag stod vid mitt beslut och fullföljde uppgiften. Sen körde jag axlar, rygg, mage och stretch. När jag kom hem åkte allt (inklusive bandet som stegräknaren hänger i, armbandet till iPhonen och träningshandskarna) i tvätten. Ikväll är tanken att jag ska till idrottsplatsen och springa 5 varv, samt maxa på 100 meter, göra utfall, situps och armhävningar. Eller så gör jag något helt annat i stället. 


Ta hand om er nu!


Kram hej

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se