Direktlänk till inlägg 29 juli 2010

Attackerad av fienden

Av Emma - 29 juli 2010 06:48

Precis i vanlig ordning satte hungern in på den tredje och fjärde dagen. Jag fick öka kostintaget med en och annan extra banan och fylla ut måltiderna med mezeyoghurt. Men värre än så var det inte. Jag tränar ju en del, vilket säker gör kroppen hungrig också, men mest sannolikt handlar det till 90% om gamla vanor. Jag är van att alltid få äta mig mätt och jag är van vid att jag får stilla mitt sötsug när det dyker upp.


Igår hade någon ställt fram resterna av sitt fikabröd på bordet i lunchrummet. Jag stannade upp och backade sedan ljudlöst bort från fienden. Jag gömde mig borta vid äpplena, där jag kände mig mer säker. Rätt snart kom en kollega och avväpnade fienden i en enda tugga. Jag tackade min räddare och gick därifrån.


Jag känner att mitt liv för närvarande är väldigt väldokumenterat. Jag har den här bloggen, samt en ekoniomiblogg (ekonomi på mitt sätt ska tilläggas) http://emmaostlind.pengakoll.nu/ och på kvällarna skriver jag vanlig dagbok. Japp, du hörde rätt. Jag skriver alltså med en penna på färgade papper i en bok. Dessutom sitter ju min måltavla fastklistrad ovanför spisen, där jag fyller i ett dollartecken varje dag jag har spenderat under 20 kr och en stjärna varje gång jag har tränat. Så den här tiden i mitt liv, kommer jag alltid att kunna läsa om.


Kram och hej

 
ANNONS
 
Katta's BEACH

Katta's BEACH

29 juli 2010 14:20

Men det är ju ett underbart sätt, att se tillbaka på sina framgångar. Jag älskar att skriva!
Ska följa dina framsteg med spänning!!

Kram!

http://www.metrobloggen.se/kattaskrivare

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se