Direktlänk till inlägg 2 augusti 2010

Efter en vecka av totala förändringar

Av Emma - 2 augusti 2010 06:48

Det här är nionde dagen av min diet. Jag har nyss klivit av vågen, en smula förvånad. Jag har nyss mätt buken med ett måttband, en smula förvånad. Resultatet efter åtta dagar av fyrdubblade träningstillfällen, radikal sänkning av kolhydratsintag och total avsaknad av sötsaker var: -1 hg och + 0.5 cm.


Men jag känner mig tightare. Låren är mer muskulösa och rumpan är stenhård. Det känns också som att hållningen är något mer uppstadgad.


Kanske jag gör något fel i kosten (det brukar vara där det brister). Bedöm själv en vanlig dag i mitt nya liv:


Frukost: Mezeyoghurt med linfrön och naturella nötter + antingen en banan eller en morot.

Förmiddag: Jag äter tidig lunch och behöver därför sällan något på förmiddagen. Gör jag det tar jag en frukt.

Lunch: Ugnsbakade champinjoner och grönsaker (morot, brocooli, zuccini och tomat) + två soyakorvar och creme fraishe med svampsmak.

Eftermiddag: En banan eller ett äpple med keso och kanel eller kesella med bär.

Kväll: Brukar vara rätt hungrig, så jag äter exempelvis en morot, några skivor ost, yoghurt och en frukt.


Tidigare brukade det vara knäckemackor och yoghurt till frukost, stuvade makaroner till lunch, glass och muffins till eftermiddag och en repris på frukosten till kvällsmat.


Nä nu ska jag ut och fortsätta min kamp mot extrakilona!


Kram och hej

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se