Direktlänk till inlägg 3 augusti 2010

Veckans mest onödiga dag - TISDAGEN!

Av Emma - 3 augusti 2010 12:06

Det är tisdag. Veckans mest onödiga dag. Den kan lika gärna tas bort och ersättas med ett vakuum. För så känns det.


Haha, näääää, man kan ju göra massa roligt med sin tisdag. Eller hur? Skriv en kommentar och tipsa om vad man kan göra med den här värdelösa dagen!


Själv ska jag hämta ut mitt pass idag. Det är inget jag kan förgylla alla tisdagar med direkt, men det kommer att hålla mig sysselsatt en stund just denna tisdag. När jag skulle utfärda mitt pass i förra veckan fick jag sitta en timme i kö, men jag hoppas att det går desto kvickare att hämta ut passet.


Därefter blir det en joggingtur, lite styrke på gräsmattan och veckans 100 meter. Förra veckan satte jag personligt rekord och slog rekordet från veckan innan med en dryg sekund. Fortsätter det i den här takten är jag världsmästare om 8 veckor. Det ser jag fram emot.


Det är dag nr 10 och än så länge går det bra. 22 dagar kvar. To be continued...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Christel

3 augusti 2010 13:08

Man kan baka nåt, göra ett korsord, lösa ett korsord, promenera till ett nytt ställe, spela ett spel, kasta gris, börja virka, läsa tidningar på bibblan, kolla på svt play ... Och du, du vet att all uteträning på Friskis är gratis året ut va?

 
Ingen bild

Christel

3 augusti 2010 13:48

Ja, och så förstås http://gratisistockholm.nu/.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se