Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Utfall och händelser att se fram emot

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med fem stycken för att träningsvärken skulle vara ett faktum. Igår gjorde jag 60 stycken, alltså 30 på varje ben. Dessutom gjorde jag 30 benböj, 20 armhävningar och 60 situps. Benen skakade något när jag gick till affären efteråt, men nu känns det bättre.


Om två veckor har jag landat i Phuket. Jag längar så att jag mår dåligt. Jag börjar känna mig rastlös av "eremitlivet". Nu har jag mest tränat och varit mycket hemma eftersom jag är rädd att spendera pengar. Jag är också rädd för att vänner ska insistera på att bjuda mig på saker, eftersom jag "inte har några pengar". Men om dom gör det, har jag ändå inte klarat mitt mål. Då har jag inte klarat mig hela månaden på min lön, vilket är ett absolut krav från min sida framöver. Det finns dom med betydligt mindre i lön, som klarar sig fint hela månaden ut.


Men nu har alltså detta krupit mig in på skinnet. Men nu kommer det att hända lite innan det är dags för avresa, som kommer få tiden att gå fortare. På söndag kommer min kusin och hälsar på med sin sambo. Nästa helg är det dags att fira mamma som fyller 60. Måndagen innan vi åker ska Samuel och jag ut och käka med lite trevligt folk.Yey Jag ser fram emot alla tre händelserna.


Ha en bra dag!


Emma

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 9 augusti 2010 07:13

16 dagar till avfärd mot Thailand. 16 dagar till deadline.   Idag hade jag min tredje invägning och mätning. Vikten står envist stilla, men bukmåttet har nu minskat med exakt två centimeter. Så de två mål som stod på min måltavla från början är n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se