Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Dagens mål: 20 000+

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det tydligaste tecknet på mitt kämpande. I övrigt märks det ju inte så mycket på våg och måttband. Igår såg jag på när syrran åt kladdkaka med grädde. Själv åt jag bär och kesella. Det gick bra, men jag längtar 12 dagar framåt i tiden, då jag får äta choklad igen.


Idag är det torsdag. Jag har inga planer för kvällen. Om jag tränar blir det tredje dagen i rad jag gör det. Kanske kroppen behöver en vilodag från ansträngning? Jag tror jag ska gå en längre sväng i stället. Har ett litet ärende i Vasastan och jag har inte köpt något SL-kort den här månaden för att spara pengar, så jag får helt enkelt promenera. Det var länge sen stegräknaren stod på 20 000+ när jag gick och lade mig. Kanske ska ha det som mål idag?


Nu får jag tillönska alla en bra dag!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är bes...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Av Emma - 9 augusti 2010 07:13

16 dagar till avfärd mot Thailand. 16 dagar till deadline.   Idag hade jag min tredje invägning och mätning. Vikten står envist stilla, men bukmåttet har nu minskat med exakt två centimeter. Så de två mål som stod på min måltavla från början är n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se