Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

Planeringsmonstret slår till igen

Av Emma - 19 augusti 2010 06:58

Sex dagar kvar. Pengarna är växlade. Åksjuketabletterna är inköpta. Väderleksrapporten är inspanad (såg inte så solig ut). Biljetten är utskriven. Jag har kikat på säkert 4000 bilder från Thailand. Nytt pass är införskaffat. Taxin till Arlanda är beställd. Mitt häfte med Thailands-information är så gott som klar. Samuel har solat solarium, köpt ett internationellt grenuttag och fixat solkräm och myggspray. Jag har spanat in potentiella rutter vi kan ta inom landet och kontrollerat ungefärliga båt- och flygtider. Min muckarkam hade ursprungligen 58 flikar. Nu är det bara sex kvar. Jag skapade tre mål i början av muckarkammen och har klarat två av dem med mariginal och varit så nära att klara den tredje att jag är villig att nöja mig med resultatet.


När folk frågar om jag har planerat något inför resan svarar jag "officiellt nej, inofficiellt hell yes". Sorry, folks, men jag är inte spontan och laid back. Det är så långt ifrån min person som man kan komma. Om något går fel tar jag direkt på mig skulden själv och har svårt att dela den med någon annan. Därför planerar jag. Jag vet inget annat sätt att leva mitt liv på.


Fan vad jag längtar!


Hej hopp

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 24 november 2010 06:30

Hej!   Jag har lämnat den här stackars bloggen i skymundan till förmån för en annan blogg, som jag hänvisar till tills vidare:   http://emmaostlind.pengakoll.nu/   Tack för mig! Emma ...

Av Emma - 27 september 2010 07:16

Jag har blivit fondsparare/vuxen. Ja, det måste ju vara synonymt med varandra: fondsparare och vuxen. Syrran visade mig igår, så från och med nu sätter jag in 200 kr/mån på en fond det såg ut att ha gått ganska bra för. Äntligen börjar ekonomin se lo...

Av Emma - 12 augusti 2010 06:43

Igår testade jag att klara mitt mål igen. Jag klarade 2000 meter på 10:22 utan pauser. Första gången jag gjorde detta för 2 månader sen fick jag 10:20 utan pauser. Hejja mig! Hur som helst är låren och rumpan betydligt mer muskulösa än då. Det är det...

Av Emma - 11 augusti 2010 06:52

Igår joggade jag en liten kortsväng. Den var så kort att jag fick dåligt samvete. Så jag ställde mig och gjorde utfall i vardagsrummet i stället. För något år sedan kunde jag inte göra utfall. När jag lärde mig göra dem, räckte det gott och väl med f...

Av Emma - 9 augusti 2010 07:13

16 dagar till avfärd mot Thailand. 16 dagar till deadline.   Idag hade jag min tredje invägning och mätning. Vikten står envist stilla, men bukmåttet har nu minskat med exakt två centimeter. Så de två mål som stod på min måltavla från början är n...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se